Foglalás

Itt találja apartmanonként a szabad időszakokat. Önnek csak ki kell töltenie a kérdőívet, hogy mely időpontban és melyik apartmant szeretné lefoglalni, és mi a legrövidebb időn belül megválaszoljuk, hogy szabad-e kért hely és mennyibe fog kerülni az adott időszakra.
Amennyiben úgy döntött, hogy lefoglalja az apartmant, akkor előleget kell átutalnia a számlánkra, melynek mértéke a teljes ártól függ: 500 €-ig -  100-150 €, 500-1000 € között -  200-300 €,  >1000 € fölött - 400-500 €.  A fennmaradó összeget a szállás elfoglalása után kell kifizetnie.


A címünk:  Nevenka Bajic, Put kralja Zvonimira 16, 21220 Trogir

“ZAGREBAČKA BANKA”
PAROMLINSKA CESTA 2
10 000 ZAGREB, CROATIA

IBAN HR6823600003114044272
SWIFT:ZABAHR2X


Családnév és utónév*:

Cím:

Telefon:

Email*:

Érkezés időpontja:

Távozás időpontja:

Személyek száma (felnőtt, gyermek):

Az apartman, amelyet szeretne kibérelni:
(Írja be a nevét: Bungalo, Comfort, Sweet, Family, Panoramic vagy Valentino)
Üzenet:A * - gal jelölt mezőt kötelező kitölteni.


Hrvatski English Italiano Deutsch Français Česky Magyar Polski

Apartmanok Nena Horvátország

A-1 Apartmán Bungalo

Apartmán Bungalo

Két hálószobából áll, konyha ebédlővel, fürdőszoba zuhanyzókabinnal és WC-vel. Az apartman a háztól különálló földszintes épületben van, 30 m2-es tengerre néző terasza és körülbelül ugyanakkora virágoskertje van, melyet csak az apartman lakói használhatnak.

A-2 Apartmán Comfort

Apartmán Comfort Két hálószoba, konyha ebédlővel, fürdőszoba zuhanyzókabinnal, WC-vel és bidével. Az ebédlőből nyíló terasz 10 m2, a tengerre néző hálószobákból nyíló erkély pedig 9 m2. A nagy terasz két oldaláról nyílik kilátás a tengerre. Amennyiben szükség van pótágyra, az ebédlőben levő ülőgarnitúrát szétnyitható két személyes franciaággyá.

A-3 Apartmán Sweet

Apartmán Sweet Két hálószoba, ebédlő konyhával, fürdőszoba zuhanyzókabinnal és WC-vel, valamint 10 m2-es tengerre néző terasz. Ez az apartman funkcionálisan úgy van kialakítva, hogy megfelel egy kétgyermekes családnak vagy két családnak gyerekek nélkül.

A-4 Apartmán Family

Apartmán Family Két különálló hálószobából áll, kis konyhából, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, a 12 m2-es terasz a tengerre néz. Apartman egy vagy kétgyermekes család számára ideális. A felnőtteknek külön hálószobájuk van, míg a gyerekeknek a konyha melletti kisszobában van az ágyuk.

A-5 Apartmán Panoramic

Apartmán Panoramic Két hálószobából áll, konyhából ebédlővel, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, tengerre néző panorámás erkély (7 m2) tartozik hozzá. A konyhában van tűzhely sütővel, nagy hűtőszekrény mélyhűtővel, valamint mikrohullámú sütő és kávéfőző.

A-6 Apart. Family-studio

A-6 Apart.Family-studio

Egy hálószobából áll, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, teakonyhából, melyben kétlapos villanytűzhely van sütő nélkül, hűtőszekrény és mosogató. A konyhában a szokásos eszközökön kívül van mikrohullámú sütő és kávéfőző.